Betalingsmethoden

Betaal uw aankopen comfortabel en veilig.

Kies uw gewenste betalingsmethode uit de volgende betalingsmethoden:

Creditcard

Veilig online betalen met uw Mastercard- of VISA-kaart – het is eenvoudig. En omdat we waarde hechten aan gegevensbeveiliging en uw vertrouwen, biedt SSL-encryptie de grootste zekerheid bij het betalen met een creditcard: alle order- en creditcardgegevens worden tijdens dit proces in versleutelde vorm naar ons verzonden.

Als u met een creditcard wilt betalen, selecteert u 'Creditcard' bij het bestellen. U wordt dan gevraagd om de volgende creditcardgegevens te verstre

kken:- Type kaart (Mastercard o
f VISA)- Naam van de kaar
thouder- Kaartn
ummer- Controlenummer
– Geldigheidstijd

U vindt de naam van de kaarthouder, het kaartnummer en de geldigheidsduur op de voorkant van uw creditcard. Het verificatienummer is een driecijferig getal (de laatste drie cijfers van het getal in het handtekeningveld) dat op de voorkant van uw creditcard is aangebracht. Dit cijfer verbetert de internetbetalingszekerheid.

Uw betaling gebeurt via een betaalformulier van het STRIPE-betalingsplatform.

Stripe is een toonaangevende leverancier van veilige transacties.

Het werkproces voldoet aan de PCI-veiligheidsnormen van Visa en MasterCard.

U veilig online betalen.

Bankoverschrijving – Bancontact

Vergeet niet om het bestelnummer en het klantnummer op te geven, zodat we uw betaling correct kunnen identificeren.

We verwerken uw bestelling zodra we vaststellen dat het factuurbedrag is bijgeschreven. In sommige gevallen duurt de overschrijving van uw bankbedrag naar onze rekening twee werkdagen. We boeken je artikelen voor 7 dagen, zodat je genoeg tijd hebt om de vooruitbetaling te doen.

PayPal

PayPal is een bekende internationale online betaaldienst waarmee u gemakkelijk, snel, gratis en veilig betalen in online winkels.

PayPal veilig is: uw bank- of creditcardgegevens worden alleen op PayPal opgeslagen. Daarom worden ze niet via internet verzonden tijdens elke online aankoop. De betaling wordt afgeschreven van de geregistreerde creditcard of van uw account afgenomen.

PayPal is eenvoudig: u betaalt in twee klikken. U hebt toegang tot uw bank- of creditcardgegevens die zijn opgeslagen bij PayPal in plaats van deze bij elke aankoop in te voeren.

PayPal is snel: Na de betaling van PayPal ontvangt de verkoper onmiddellijk een bevestiging en kan hij de goederen snel naar u verzenden.

Gebruik PayPal onmiddellijk:
Na de betaling van PayPal ontvangt de verkoper onmiddellijk een bevestiging en kan hij de goederen snel naar u verzenden.

Wij leveren op uw huisadres in België (factuuradres) of op een ander afleveradres (bijvoorbeeld zakelijk adres, hoteladres, adres van mensen die u kent, adres van vrienden).

Levering vindt normaal gesproken plaats binnen 1 werkdag na de bestelling als het afleveradres correct is en de betaling is gevonden (in geval van overschrijving).

Verzendkosten

Levering naar België is GRATIS.

Pakket van 10 euro voor alle andere landen (Duitsland Spanje Verenigd Koninkrijk, Frankrijk , Nederland , Luxemburg) ongeacht het aantal gekochte producten.

Levering

Levering door DPD -Mondial-Relay – BPost – GLS.

Volg uw pakket bijgehoude
nDe e-mail met verzendbevestiging bevat een koppeling waarmee u de status van uw pakket online volgen.

Share